Keni nje pyetje apo deshironi me shume informacion? Ndihu te lire te na shkruani!

NjA� forcA� e madhe pA�r programet qA� Caritas Jug zhvillon janA� vullnetarA�t. Por, tA� ndA�rgjegjshA�m qA� tA� bA�sh vullnetariat nA� Caritas nuk A�shtA� thjesht tA� kalosh kohA�n e lirA�, por A�shtA� tA� dhurosh kohA�, energji, aftA�si dhe mbi tA� gjitha dashurinA� qA� falas Jezusi na ka dhA�nA� (Falas keni marrA�, falas edhe jepni, ….) Caritas me anA� tA� disa programeve mundA�son trajnime pA�r vullnetarA� caritas, tA� cilA�t sipas mundA�sive mund tA� inserohen tA� ofrojnA� shA�rbimin e tyre, nA� aktivitetet e ndryshme qA� Caritas zhvillon.

A�

Fushat ku mund tA� dhuroni kontributin tuaj si vullnetar janA� tA� ndryshme. Per me tepA�r na kontaktoni duke plotesuar fushat e kerkuara me poshte: