Cfare bejme

 

Caritasi i Shqipërisë së Jugut në Administratën Apostolike të Jugut, është organizmi baritor i Kishës Katolike.

Caritas ka  lindur në shpirtin e rinovimit të filluar nga Këshilli i Dytë i Vatikanit.

Caritasi Shqipërisë së Jugut, angazhohet në territorin ku qëndron, në animimin e komunitetit kishtar dhe civil, në promovimin e instrumentave baritore dhe shërbimeve: qendrave të dëgjimit, Observatorin e varfërive dhe burimeve, Caritas-eve famullitare etj.  

Caritasi i Shqipërisë së Jugut punon për t’i shërbyer e për t’i dhënë zë njerëzve të varfër dhe të disavantazhuar, lufton për një botë ku çdo njeri të jetojë në dinjitet dhe në paqe.

Ku ndodhemi

Foto nga projektet tona