VULLNETARIATI

FORMIM

NjA� forcA� e madhe pA�r programet qA� Caritas Jug zhvillon janA� vullnetarA�t. Por, tA� ndA�rgjegjshA�m qA� tA� bA�sh vullnetariat nA� Caritas nuk A�shtA� thjesht tA� kalosh kohA�n e lirA�, por A�shtA� tA� dhurosh kohA�, energji, aftA�si dhe mbi tA� gjitha dashurinA� qA� falas Jezusi na ka dhA�nA� (Falas keni marrA�, falas edhe jepni, ….) Caritas me anA� tA� disa programeve mundA�son trajnime pA�r vullnetarA� caritas, tA� cilA�t sipas mundA�sive mund tA� inserohen tA� ofrojnA� shA�rbimin e tyre, nA� aktivitetet e ndryshme qA� Caritas zhvillon.

  • Ku mund tA� bA�j vullnetariat?

Fushat ku mund tA� dhuroni kontributin tuaj si vullnetar janA� tA� ndryshme. Per me tepA�r na kontaktoni nA�: A�Shih kontaktet

 

Ne date 20.04.2016 ne KuA�ove eshte zhvilluar trajnimi me teme a�?Vullnetariatia�?.A� Ne trajnim kane marre pjese rreth 20 persona. Ata jane njohur me termin a�?vullnetariata�?, A�do te thote te besh vullnetariat ne Caritas, kuadrin ligjor ne Shqiperi, llojet e vullnetariatit dhe njekohesisht kane plotesuar skedat per t`u perfshire ne aktivitetet e Caritas Jug.

 

20160420_180911A� A� A�A�20160420_180937

20160420_180927