Keni nje pyetje apo deshironi me shume informacion? Ndihu te lire te na shkruani!

Një forcë e madhe për programet që Caritas Jug zhvillon janë vullnetarët. Por, të ndërgjegjshëm që të bësh vullnetariat në Caritas nuk është thjesht të kalosh kohën e lirë, por është të dhurosh kohë, energji, aftësi dhe mbi të gjitha dashurinë që falas Jezusi na ka dhënë (Falas keni marrë, falas edhe jepni, ….) Caritas me anë të disa programeve mundëson trajnime për vullnetarë caritas, të cilët sipas mundësive mund të inserohen të ofrojnë shërbimin e tyre, në aktivitetet e ndryshme që Caritas zhvillon.

 

Fushat ku mund të dhuroni kontributin tuaj si vullnetar janë të ndryshme. Per me tepër na kontaktoni duke plotesuar fushat e kerkuara me poshte: