Cfare bejme

Caritas angazhohet nA� territorin ku qA�ndron nA� animimin e komunitetit kishtar dhe civil, nA� promovimin e instrumentave baritore dhe shA�rbimeve: Qendrave tA� dA�gjimit, Observatorin e varfA�rive dhe burimeve, Caritas-eve famullitare, qendrat e dA�gjimi.

Caritas JugA� punon pA�r ta��i shA�rbyer e pA�r ta��i dhA�nA� zA� njerA�zve tA� varfA�r dhe tA� disavantazhuar, lufton pA�r njA� botA� ku A�do njeri tA� jetojA� nA� dinjitet dhe nA� paqe.

A�

Ku ndodhemi

Foto nga projektet tona